4 ιδέες για φθινοπωρινά outifts

Tης Νάνσυ Ζαχοπούλου


Μιας και το καλοκαίρι έχει τελειώσει και οι δροσερές μέρες πλέον δεν είναι μόνο ένα αποκύημα της φαντασίας μας, είναι η κατάλληλη εποχή για αλλαγή γκαρνταρόμπας. Καιρός να βγούνε στην επιφάνεια τα skinny jeans και τα cozy πουλόβερ για να κοσμήσουν το σώμα μας τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου.




Οι φθινοπωρινές κολεξιόν είναι ήδη στις βιτρίνες των καταστημάτων και μας έκαναν να ανυπομονούμε για τα πρώτα κρύα, ώστε να φορέσουμε τα αγαπημένα κομμάτια  της εποχής. Βέβαια, ο καιρός ως τώρα δεν μας ενέπνεε καθόλου για oversize πουλόβερ, στενά παντελόνια και ankle boots. Αντιθέτως, ο λογισμός μας εξακολουθούσε να τρέχει σε παραλίες, κοκτέιλ και βουτιές στη θάλασσα.  Αλλά τις τελευταίες  ημέρες δεν είναι μόνο τα πεσμένα φύλλα που μας θυμίζουν φθινόπωρο, αλλά και οι θερμοκρασίες. Για τον λόγο αυτό παρακάτω έχω μερικές ιδέες για φθινοπωρινές εμφανίσεις.

1. Oversize πουλόβερ
'Ένα κομμάτι που αγαπάει κάθε γυναίκα γιατί αγκαλιάζει το σώμα της ενώ παράλληλα την κρατάει ζεστή και στιλάτη. Κατάλληλο ρούχο για την πρωινή ψύχρα και τις  βραδινές περιπλανήσεις στους δρόμους της πόλης. Και ακόμα καλύτερα φοριέται μέσα στο σπίτι τις χουχουλιάρικες  Κυριακές.

 2. Total Black
Το μαύρο δεν είναι απλώς χρώμα, είναι άποψη! Τα ολόμαυρα σύνολα είναι κομψά, διαχρονικά,''κόβουν'' πόντους. Δίνουν έναν άλλο αέρα στις γυναίκες που τα επιλέγουν. Είναι το εύκολο και γρήγορο look, γιατί όλες έχουν μαύρα ρούχα στην ντουλάπα τους. Στις βραδινές μας εξόδους, φορέματα πιο κλασικά από ποτέ, συνδυασμένα με κομψά μποτίνια ή υπέρλαμπρες μαύρες γόβες, δίνουν πόντους στο στυλ μας και στη συνολική μας εμφάνιση.


3. Αγαπημένα Blazers
Ανέκαθεν τα σακάκια ήταν από τα αγαπημένα κομμάτια στην ντουλάπα μίας γυναίκας, ωστόσο φέτος έχουν την τιμητική τους. Το χρώμα που επικρατεί στα blazers είναι το γκρι , σε κάθε του εκδοχή. Βρες αυτό που σου ταιριάζει και μην διστάσεις, αγόρασέ το!






4. Ankle boots
Και ναι λοιπόν, έφτασε η εποχή τους. Εννοείται πως όλες αγαπάμε την flip flop season, αλλά όπως και να το κάνουμε τα μποτάκια μας είναι αναντικατάστατα. Ήρθε η ώρα να τα φορέσουμε με. τα αγαπημένα μας skinny jeans και να απογειώσουμε τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Όμως, μπορούν να φορεθούν και με φούστες ή φορέματα, για αυτό και είναι μοναδικά άλλωστε.












Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΥ!

Ο φόβος της απόρριψης

Coco Chanel