Όταν η κομψότητα συναντιέται με την τέχνη!

Της Νάνσυ Ζαχοπούλου 

Δεν υπάρχει γυναίκα στο πλανήτη που να μην τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τις τσάντες, πόσο μάλλον όταν αυτές είναι έργα τέχνης. 

Όταν μια γυναίκα αποφασίζει να αγοράσει μια τσάντα, στην ουσία κάνει μία επένδυση. Για αυτές δεν είναι απλά ένα αξεσουάρ αλλά τρόπος έκφρασης.

Το δημιουργικό δίδυμο της Ιταλίας, Stefano και Domenico,κατά κόσμον Dolce and Gabbana έφτιαξε μια κολεξιόν που έχει ήδη αναστατώσει όλο το γυναικείο πληθυσμό.
Βλέποντας τις δημιουργίες τους, ένα κύμα από συναισθήματα σε κατακλύζει.  Ενθουσιασμός, χαρά, έρωτα αλλά και την επιθυμία να τις αποκτήσεις. Είναι μία κολεξιόν που ήρθε για να ταράξει τα ως τώρα δεδομένα. 

Ας πάρουμε μια γεύση.








Όπως έχει πει η μεγάλη σχεδιάστρια μόδας Coco Chanel, η μόδα έρχεται και φεύγει ενώ το στιλ μένει. Γι' αυτό το λόγο μην σας περάσει ποτέ από το μυαλό πως αυτό το έργο τέχνης είναι μόνο για μια σεζόν. Αντιθέτως, αυτές οι τσάντες αποτελούν λαμπρό παράδειγμα νέας τακτικής, γιατί πλέον οι σχεδιαστές μόδας στοχεύουν να παρουσιάσουν κομμάτια διαχρονικά και όχι εμπορικά.
Η επένδυση σε μια τσάντα-κόσμημα-έργο τέχνης θα αφήσει εποχή, γιατί θα είναι ένα κομμάτι που θα περνάει από γενιά σε γενιά. Από μάνα σε κόρη!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΥ!

Ο φόβος της απόρριψης

Coco Chanel