3+1 Λόγοι που αγαπάμε το φθινόπωρο

της Νάνσυ Ζαχοπούλου

  Το καλοκαίρι τελείωσε, είναι Σεπτέμβριος και επιτέλους όλα θυμίζουν φθινόπωρο.  Οι θερμοκρασίες έπεσαν, τα πρωτοβρόχια ήρθαν. Τα φύλλα άρχισαν να πέφτουν από τα δέντρα και να κοσμούν τους δρόμους, με αυτό το χρυσοκίτρινο χρώμα που τα κάνει όλα να μοιάζουν διαφορετικά. Και ενώ όλα αυτά μας μαρτυράνε πως έρχεται χειμώνας και οι μέρες της ανεμελιάς τελείωσαν, μας κατακλύζει ένα συναίσθημα χαράς γιατί υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αγαπάμε το φθινόπωρο, καθώς αυτό συνεπάγεται με τα παρακάτω:






 1. ZEΣΤΟΣ ΚΑΦΕΣ



Είναι αναμφίβολα η εποχή για μία κούπα με ζεστό καφέ. Είτε αυτός είναι γαλλικός είτε είναι cappuccino. Υπάρχουν πολλά είδη καφέ για όλα τα γούστα. Το ιδανικότερο θα ήταν να είσαι στο σπίτι κάτω από μία κουβέρτα φλις και να διαβάζεις ένα βιβλίο της αρεσκείας σου. Αξία ανεκτίμητη!

2.  ΣΤΟΧΟΙ
Ανάμεικτα συναισθήματα μας πλημμυρίζουν και μας ωθούν στο να θέλουμε μία αλλαγή, κάποια βελτίωση στον εαυτό μας, κάτι να κατακτήσουμε. Έτσι, θέτουμε στόχους. Κάποιους τους πραγματοποιούμε κάποιους όχι. Δεν πειράζει, σημασία έχει να προσπαθούμε και να βελτιώνουμε τον εαυτό μας.



3.  COZY ΠΟΥΛΟΒΕΡ
Και ναι, ήρθε η εποχή των cozy πουλόβερ. Τι πιο άνετο από ένα τζιν και ένα sweater; Είναι το κατάλληλο ρούχο για την πρωινή ψύχρα τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου, αλλά και για τη βραδινή βόλτα, μιας και μας κρατάει ζεστές, κομψές και άνετες.







4. ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
 Εν έτει 2017 ποιος δεν έχει μία αγαπημένη σειρά που να βλέπει με αγωνία και περιμένει με ανυπομονησία να ξεκινήσει ;  Ο Σεπτέμβριος λοιπόν δεν φέρνει μόνο το φθινόπωρο, αλλά και τις πρεμιέρες των αγαπημένων μας σειρών.
  EXTRA TIP:  Ζεστό ρόφημα, κουβέρτα, cozy πιτζάμες και είσαι έτοιμη να απολαύσεις την αγαπημένη σου σειρά.

 Και αν δεν έχεις αγαπημένη σειρά, δεν είναι ποτέ αργά για να αποκτήσεις κάνοντας έναν μαραθώνιο σειρών. Το επιβάλλει και ο καιρός άλλωστε.






                                            



                                                                        

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΥ!

Ο φόβος της απόρριψης

Coco Chanel